Restoran <strong><em>Olimp</em></strong>

<strong><em>Olimp</em></strong>

Restoran OLIMP smešten je u samom srcu Budve, na delu Slovenske obale, na domak Starog grada, u prelepom ambijentu na samoj obali mora. Idealna lokacija, prijatan enterijer i bašta puna mediteranskog zelenila ovaj restoran čini izuzetnim restoranom u Budvi.

Kao deo atraktivne budvanske rivijere je i RESTORAN OLIMP koji vam pruža mogućnost celodnevnog uživanja u lepotama sunca i mora uz nacionalnu kuhinju, riblje specijalitete i bogatu ponudu vrhunskih vina. Velike terase baštenskog i restoranskog tipa, kao i zatvoreni deo restorana u stilu konobe, uz pažljivo odabrane zvuke muzike, zadovoljiće ukus najvećih kritičara i opravdati poverenje 4 zvezdice koje su mu dodeljene.
Meni je koncipiran na tradicionalnim specijalitetima kao i jelima internacionalne kuhinje. Kod nas možete probati razna predjela, supe i čorbe, salate od najrazičitijeg povrća, jela od različitih vrsta mesa i ribe. Bogata karta deserta priuštiće vam zadovoljstvo i onog poslednjeg  slatkog zalogaja, pre nego što se rastanemo do sledećeg susreta.

Kroz godine poslovanja unosimo moderne tokove, kako u enterijeru tako i u gastronomiju.Treba li uopšte pomiinjati prijatan osećaj probanja jela na terasi restorana sa pogledom na morsku pučinu.
Besplatan internet za goste restorana.
Hedonistički doživljaj idealnog spoja bogate i raznovrsne kuhinje, vina i jedinstvenog ambijenta učinice da uživate svim čulima.
Širok asortiman jela i pića pruža mogućnosti velikog izbora i zadovoljava najprobirljivije goste, što je i potvrda svakog od njih već posle prve posete restoranu OLIMP u Budvi.
Restoran OLIMP,smešten je u živopisnom pejzažu mediteranskog zelenila, odakle se pruža predivan pogled na pučinu Jadranskog mora.
Delikatan izbor ambijentalne muzike, kao i opuštajuća,
unutrašnjost restorana, upotpuniće vaš doživljaj, i verujemo, doprineti da nam ponovo dođete u posetu.

Adresa :Budva ,Slovenska obala bb,restoran „Olimp“  85310

e-mail : olimpia-r@t-com.me

www.restoranolimp-budva.com/

https://www.facebook.com/ olimprestoran/?ref=bookmarks

https://www.instagram.com/ olimprestoran/?hl=ru

Kontakt tel: 069333595 Miomir

Galerija <strong><em>Olimp</em></strong>

Restoran Olimp