Athletic Gym

Fitnes Centar Athletic je ekskluzivno napravljen po svjetskim standardima, koji nudi najsavremenije uslove za trening, relaksaciju, skidanje suvišnih kilograma, oblikovanje tijela, povecavanje mišicne mase, izgradnju proporcionalne i simetricne mišicne strukture, kako vrhunskim sportistima, tako i pocetnicima – rekreativcima svih starosnih grupa. 

Opširnije>>

The Capital Fitness Centar

The Capital Fitness Centar nalazi se u The Capital Plaza Centru (nivo -1), prostire se napreko 1000m2 prostora i predstavljanajveći i najsavremeniji fitness centar u Podgorici i Crnoj Gori. 

Opširnije>>

Top Gym

Radno vrijeme: 08:00-22:00

Br telefona: 020510349

Opširnije>>

Nero Gym

Adresa: Moskovska 47

Br telefona: 067448888

Opširnije>>

Fitness Centar Olimpija

Grupni treninzi u teretani počinju od 10-og septembra. Vrste treninga: aerobika, zumba, kombinovani trening snage, dziudzica. Mjesečna članarina je 25€. Za grupe od tri ili više članova i studente mjesečna članarina je 20€.

Opširnije>>

Tološka Šuma

Omiljena rekreativna staza za sve generacije. Blagotvorni miris borove šume.

Opširnije>>

Soko Gym

Osim teretane opremljene najnovijom linijom LifeFitness sprava i bogate ponude grupnih treninga,našim klijentima nudimo i ugođaj u Spa zoni.

Opširnije>>

Victory Gym

Nudimo potpuno nove sprave i opremu vrhunskog kvaliteta na prostoru od 400 m2. Naše sprave, oprema i prostor u potpunosti su prilagodeni amaterima i profesionalcima, muškarcima i ženama razlicite životne dobi.

Opširnije>>